WELKOM

Welkom op de website van het Verloskundig Samenwerkingsverband Roermond. Hier vindt u informatie over uw zwangerschap en bevalling en de wijze waarop onze verloskundigen u kunnen begeleiden. Informatie over het coronavirus en zwangerschap kunt u hier vinden. Op deze website is vergelijkbare informatie beschikbaar in meerdere talen. 

Partners mogen weer mee naar alle echo's die gemaakt worden. Eerder mochten partners alleen mee naar de 20 weken echo. Ook bij een aansluitende controle op de poli mag de partner mee. Heeft u alleen een poli afspraak gepland? Dan mag er één begeleider mee.

Bent u nog niet onder begeleiding van één van onze verloskundigen (of gynaecoloog in het ziekenhuis) en wilt u binnenkort uw eerste afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Vervolgens nemen wij contact met u op voor het maken van de eerste afspraak. De eerste afspraak (intake) vindt altijd plaats bij de verloskundige. Kiest u daarna voor de gynaecoloog dan dient u wel in het bezit te zijn van een verwijsbrief van uw huisarts of verloskundige.

 

(indien niet bekend vul 'weet ik niet' in)
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het VSV Roermond gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.